شرکت تولید برق توس مپنا

نیروگاه توس مپنا مشتمل بر ۶ واحد ۱۵۹ مگاواتی گازی می باشد که با توجه به اضافه شدن یک واحد بخار در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ ظرفیت نامی این نیروگاه هم اکنون به ۱۱۱۳ مگاوات افزایش یافته است.

«شرکت تولید برق توس مپنا» جزء شرکت‌های فرعی تجاری «گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا» از شرکت‌های زیرمجموعه «گروه مپنا» است.

 نیروگاه سیکل ترکیبی توس در استان خراسان رضوی واقع شده و ظرفیت نصب شده آن بالغ ۱۴۳۴ مگاوات است. این نیروگاه درمجموع ۱.۳۷ درصد از مجموع ظرفیت برق کشور را تأمین می‌کند.

سرمایه شرکت تولید برق توس مپنا ۶۶۰ میلیارد تومان (۶۵۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان) و مالکیت ۱۰۰ درصد سهام این شرکت متعلق به «ومپنا» است.

طبق صورت‌های مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ جمع کل درآمدهای عملیاتی شرکت ۵۰۱ میلیارد و ۴۴۲ میلیون تومان و سود خالص نیروگاه ۲۳۳ میلیارد و ۸۲ میلیون تومان است.

این به معنای آن است که این نیروگاه در دوره ۶ ماهه امسال (منتهی به خرداد ۱۴۰۳) به ازای هر سهم ۳ هزار و ۵۳۳ تومان (۳۵۳۳۸ ریال) سود شناسایی کرده است که این میزان سود در مقایسه با دوره ۶ ماهه سال قبل ۶۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

سود هر سهم شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۲ رقمی بالغ ۲ هزار و ۱۵۳ تومان بود.

با افزایش درآمدهای این نیروگاه در حال حاضر جمع کل سود انباشته این شرکت به ۱۰۳۳ میلیارد تومان رسیده است.

بخش عمده برق تولیدی نیروگاه توس از طریق شرکت مدیریت شبکه برق ایران، در بازار برق فروخته می‌شود. این نیروگاه همچنین بخشی از برق خود را در بورس انرژی و بخش دیگری را به‌صورت قراردادهای دوجانبه عرضه می‌کند.

شرکت در ۶ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد امسال ۲۹۴ میلیارد تومان از برق خود را در بازار برق و نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان را در بورس انرژی فروخته است. همچنین نزدیک به ۱۰۸ میلیارد تومان از برق تولیدی در قالب قراداد های دوجانبه عرضه و فروخته شده است.

 درواقع در دوره ۶ ماهه امسال بیش از ۵۸ درصد از برق تولیدی این نیروگاه در بازار برق ۲۰ درصد در بورس انرژی و ۲۱.۵ درصد از طریق قراردادهای دوجانبه عرضه و فروخته شده است.

در حال حاضر بهره‌برداری از این نیروگاه توسط «شرکت تولید برق توس مپنا» انجام می‌شود. این شرکت در دی‌ماه ۱۳۹۲ با سرمایه‌گذاری به روش ساخت، تملیک و بهره داری ایجاد شد.

طرح توسعه این نیروگاه به سیکل ترکیبی باهدف افزایش بهره‌وری و افزایش ظرفیت تولید برق شبکه سراسری به میزان ۴۸۰ مگاوات طی یک قرارداد بیع متقابل در دست انجام است.

 همچنین طرح ارتقای  IGV+  روی ۶ واحد این نیروگاه اجرا شده که موجب افزایش ظرفیت هر واحد تا حدود ۱۲ مگاوات شده است.

متوسط آمادگی تولید واحدهای نیروگاه توس از ابتدا تاکنون بیش از ۹۸ درصد بوده است.

ثبت رکورد تعمیرات اساسی برای واحدهای نیروگاه توس به مدت ۲۶ روز بوده که دستاورد قابل‌توجهی محسوب می‌شود.
در حال حاضر واحد سوم بخار این نیروگاه در حال احداث است و این نیروگاه کاندید اجرای مدیا و افزایش توان ناشی از آن در پیک شبکه برق است.

سوخت موردنیاز نیروگاه فردوسی شامل گاز و گازوئیل است که گاز به‌عنوان سوخت اصلی و گازوئیل نقش جایگزین را دارد.
نام نیروگاهنوع نیروگاه- گازی سیکل ترکیبی بادی و …نوع مالکیتسال شروع قرارداد فروش تضمینی برقسال اتمام قرارداد فروش تضمینی برقنوع واحدتاریخ بهره برداری تجاری از هر واحد (پیش بینی/واقعی)ظرفیت هر واحد- مگاوات
تولید برق توسسیکل ترکیبیBOO۱۳۸۷۱۳۹۴گازی۱۳۸۷/۰۲/۰۴۱۵۹
۱۳۸۷۱۳۹۴گازی۱۳۸۷/۰۱/۲۸۱۵۹
۱۳۸۷۱۳۹۴گازی۱۳۸۷/۰۱/۲۸۱۵۹
۱۳۸۷۱۳۹۴گازی۱۳۸۷/۰۹/۰۶۱۵۹
۱۳۸۷۱۳۹۴گازی۱۳۸۷/۰۹/۲۳۱۵۹
۱۳۸۷۱۳۹۴گازی۱۳۸۷/۱۰/۲۵۱۵۹
قرارداد بیع متقابلبخار سیکل ترکیبی۱۴۰۰/۰۱/۰۱۱۵۹
قرارداد بیع متقابلبخار سیکل ترکیبی۱۴۰۱/۰۱/۰۱۱۵۹
قرارداد بیع متقابلبخار سیکل ترکیبی۱۴۰۲/۰۱/۰۱۱۵۹
 
MapnaHome2

با ما تماس بگیرید!